Closed Thread
Page 1 of 2
1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: Reel Ryobi Applause new handle + extra spool

  1. ssanjaya's Avatar
    ssanjaya is offline RegularFishy ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all
    Real Name
    Satriady Sanjaya
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sangatta
    Posts
    573

    Reel Ryobi Applause new handle + extra spool

    Sekedar info,

    saya baru saja browsing disalah satu web online shop klo ryobi baru saja mengeluarkan product applause dengan handle yang baru serta mendapat extra spool dengan harga US$ 129.99 atau sekitar 1,7jt jika dirupiahkan, maklum dollar sekarang masih menggila. please see attached and detail product :


    Product Features
    V-Shaped Rotor Arm
    V-Shaped Large Spool
    Full Metal Construction - Aluminum Diecast main
    Free extra spare spool
    New rotary flat oscillation system

    -------------------------------------------------------------------- ------------

    Product Description
    Product Description
    This reel is truly a masterpiece, featuring sharp body in a truly futuristic design, and designed to allow aggressive angling in the field. The Applause is liberally endowed with the features needed by the demanding angler, and is tops in its class for quality and durability. This high-quality reel is the best available in an affordable price range. Features a compact body and a new type of rotary flat oscillation system. 2.5-5kg drag promises smooth, stable drag performance. Infinite anti-reverse mechanism gives strength and eliminates handle slap-back. Twist-less line roller greatly reduces line twist Forged aluminum spool offers a lively action. Physical & Performance: Ball-Bearings: 4, Gear Ratio: 5.0:1, MAX.DRAG POWER : 10KG, Line Capacity: Lb / M : 250/22 220/25 175/30, mm / M : 0.235/200 0.285/150 0.33/100 Weight: 595 grams, Features and Specification: V-Shaped Rotor Arm, V-Shaped Large Spool, Full Metal Construction - Aluminum Diecast main, body,rotor, bail arm lever & handle, Slow Oscillation System, Free extra spare spool, New rotary flat oscillation system.

  2. ssanjaya's Avatar
    ssanjaya is offline RegularFishy ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all
    Real Name
    Satriady Sanjaya
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sangatta
    Posts
    573

    Quote Originally Posted by ssanjaya View Post
    Sekedar info,

    saya baru saja browsing disalah satu web online shop klo ryobi baru saja mengeluarkan product applause dengan handle yang baru serta mendapat extra spool dengan harga US$ 129.99 atau sekitar 1,7jt jika dirupiahkan, maklum dollar sekarang masih menggila. please see attached and detail product :


    Product Features
    V-Shaped Rotor Arm
    V-Shaped Large Spool
    Full Metal Construction - Aluminum Diecast main
    Free extra spare spool
    New rotary flat oscillation system

    -------------------------------------------------------------------- ------------

    Product Description
    Product Description
    This reel is truly a masterpiece, featuring sharp body in a truly futuristic design, and designed to allow aggressive angling in the field. The Applause is liberally endowed with the features needed by the demanding angler, and is tops in its class for quality and durability. This high-quality reel is the best available in an affordable price range. Features a compact body and a new type of rotary flat oscillation system. 2.5-5kg drag promises smooth, stable drag performance. Infinite anti-reverse mechanism gives strength and eliminates handle slap-back. Twist-less line roller greatly reduces line twist Forged aluminum spool offers a lively action. Physical & Performance: Ball-Bearings: 4, Gear Ratio: 5.0:1, MAX.DRAG POWER : 10KG, Line Capacity: Lb / M : 250/22 220/25 175/30, mm / M : 0.235/200 0.285/150 0.33/100 Weight: 595 grams, Features and Specification: V-Shaped Rotor Arm, V-Shaped Large Spool, Full Metal Construction - Aluminum Diecast main, body,rotor, bail arm lever & handle, Slow Oscillation System, Free extra spare spool, New rotary flat oscillation system.
    sorry fotonya ketinggalan
    Attached Images

  3. johnbudi's Avatar
    johnbudi is offline Kitu Kitu Lipu johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of
    Real Name
    Budi, J
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Denpa$ar, Bali
    Posts
    1,721

    pa sanjaya,
    yanag terkahir saya punya ryobinya ndak seperti di foto itu gambarnya,
    spool nya seperti stella sr ada sedikit warna gold dengan banyak lobang etsa, handle terlihat di gambar bapak bisa diambil dari jebis ryobi lainnya, tapi saya lupa, biasanya kami beli 2 jenis, salah satunya dilepas semua handlenya dan dipasangkan di applause tsb, kalau ndak salah tipe ecusima.

    ada lagi yang baru yang bagus handleya ak, tipe ryobi vertigo, saya punya sudah terisi pe4 tapi belum test, maunya saya test di tempat welie dikalimantan.

    -----------
    JoHnBudi
    ---------

    Life does not provide Warranties & Guarantees. It only provides Possibilities & Opportunities. Don't miss them, Make the BEST of it.

  4. febby_cooler's Avatar
    febby_cooler is offline RegularFishy febby_cooler is on a distinguished road
    Real Name
    febby Aldian
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    asal Balikpapan, tinggal di semarang
    Posts
    269

    Klo bro sanjaya tanya di kaltim berpa skrg applause 8000PG nya???
    kmren see ane tanya di istana sport karang jati dah 900rb an + extra spool,trus klo ane liat handlenya kyknya cuman tambahan ajah kali dah di modif ntu...harga handle modifnya yg seperti bola ntu di istana sport cuman 110 rebu doank..hehehehehhe...coz yg punya toko juga pake tuh applause 8000,n dah di modif kyk gono handlenya..huahahahaha
    tiada hari tanpa mancing

  5. johnbudi's Avatar
    johnbudi is offline Kitu Kitu Lipu johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of
    Real Name
    Budi, J
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Denpa$ar, Bali
    Posts
    1,721

    wah disini masih 700-800rb an tuh yang baru yang mirip stella sr spulnya

    -----------
    JoHnBudi
    ---------

    Life does not provide Warranties & Guarantees. It only provides Possibilities & Opportunities. Don't miss them, Make the BEST of it.

  6. ssanjaya's Avatar
    ssanjaya is offline RegularFishy ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all
    Real Name
    Satriady Sanjaya
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sangatta
    Posts
    573

    Quote Originally Posted by johnbudi View Post
    wah disini masih 700-800rb an tuh yang baru yang mirip stella sr spulnya
    Pak John,
    Bisa minta fotonya ga yang baru banget mirip stella itu? trus klo punya saya itu udah default type baru tanpa modification apapun karena langsung dari pabrikannya boss, CMIIW. soalnya dari penawaran yang saya liat emang modelnya seperti gambar yang saya kirim itu.

  7. Prosper is offline RegularFishy Prosper will become famous soon enough
    Real Name
    Philo
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Samarinda
    Posts
    51

    itu handlenya bukan modifikasi loh alias asli dari RYOBInya...itu handle aku pernah liat di RyObi ecusima 8000 Si... Kemaren di Sumber laut Samarinda ada stoknya warna nya kayak ryobi applause dan handlenya kayak yang digambar attachment cuman harganya super MURAH cuman 450 rban kalo gak salah...Tapi udah out of stock...ngak tau kapan datangnya lage...

    emang Ryobi applause ini banyak variasi dihandlenya...Ada yang power handle yang gagangnya kayu, ada yg one touch handle dan harga2nya beda beda...

    Febby Coller...Di sumber laut smd denger2x bakalan datang ryobi applause 8000 harganya ngak sampe 900rban paling jg 600 sd 700rb...mungkin RYOBI ecusima 8000si jg bakalan datang...

  8. johnbudi's Avatar
    johnbudi is offline Kitu Kitu Lipu johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of johnbudi has much to be proud of
    Real Name
    Budi, J
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Denpa$ar, Bali
    Posts
    1,721

    ryobi yang spool nya laen modelnya terlampir
    Attached Images

    -----------
    JoHnBudi
    ---------

    Life does not provide Warranties & Guarantees. It only provides Possibilities & Opportunities. Don't miss them, Make the BEST of it.

  9. ssanjaya's Avatar
    ssanjaya is offline RegularFishy ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all ssanjaya is a name known to all
    Real Name
    Satriady Sanjaya
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Sangatta
    Posts
    573

    Quote Originally Posted by Prosper View Post
    itu handlenya bukan modifikasi loh alias asli dari RYOBInya...itu handle aku pernah liat di RyObi ecusima 8000 Si... Kemaren di Sumber laut Samarinda ada stoknya warna nya kayak ryobi applause dan handlenya kayak yang digambar attachment cuman harganya super MURAH cuman 450 rban kalo gak salah...Tapi udah out of stock...ngak tau kapan datangnya lage...

    emang Ryobi applause ini banyak variasi dihandlenya...Ada yang power handle yang gagangnya kayu, ada yg one touch handle dan harga2nya beda beda...

    Febby Coller...Di sumber laut smd denger2x bakalan datang ryobi applause 8000 harganya ngak sampe 900rban paling jg 600 sd 700rb...mungkin RYOBI ecusima 8000si jg bakalan datang...
    lam kenal boss philo, biasa kesumber laut juga yach???? ntar kabarin yach klo ada info ryobi datang lagi di SL. oya kapan2 main kesangatta dunk, biar kita ngerasain strike bareng, jangan takut sangatta banyak tempat buat mancing boss.

  10. febby_cooler's Avatar
    febby_cooler is offline RegularFishy febby_cooler is on a distinguished road
    Real Name
    febby Aldian
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    asal Balikpapan, tinggal di semarang
    Posts
    269

    Quote Originally Posted by Prosper View Post
    itu handlenya bukan modifikasi loh alias asli dari RYOBInya...itu handle aku pernah liat di RyObi ecusima 8000 Si... Kemaren di Sumber laut Samarinda ada stoknya warna nya kayak ryobi applause dan handlenya kayak yang digambar attachment cuman harganya super MURAH cuman 450 rban kalo gak salah...Tapi udah out of stock...ngak tau kapan datangnya lage...

    emang Ryobi applause ini banyak variasi dihandlenya...Ada yang power handle yang gagangnya kayu, ada yg one touch handle dan harga2nya beda beda...

    Febby Coller...Di sumber laut smd denger2x bakalan datang ryobi applause 8000 harganya ngak sampe 900rban paling jg 600 sd 700rb...mungkin RYOBI ecusima 8000si jg bakalan datang...
    wuih..masa seee...murah bgt..oia di smd sm Bpn murahan mana yah klo piranti mancing...hbs klo ane bandingin harga jkt sama bpn beda 20-30% broo...wahhh sayang yah..padahal bulan kemaren sempet ngincer tuh ryobi applause 8000PG,krn brg kosong n tkt duit abis duluan yah kepaksa ambil yg ada ajah..ahahahaha...jd ane bekinya epixxor EF 65a Okuma,msh kurang sreg juga see..xixixix...
    oia tuh ryobi yg 600an tu yg +spare spool gak...trus yg power handle ato yg model lipat???..oia di jalan apa tuh toko pancingnya...kyknya klo murmer mending hunting di Smd deh..ehehehehe....
    tiada hari tanpa mancing

Closed Thread
Page 1 of 2
1 2 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-07-2008, 15:25
  2. Spool Ryobi Applause
    By Oka_1010 in forum Barang Dicari
    Replies: 6
    Last Post: 30-01-2008, 15:49
  3. butuh extra spool ryobi ecusima&zauber
    By littlebell in forum Barang Dicari
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2007, 22:35
  4. REEL RYOBI APPLAUSE 4000/5000/6000/8000
    By hendrosahadagi in forum FishyTackle
    Replies: 79
    Last Post: 22-11-2007, 14:14
  5. Reel Spinning Pinnacle = Ryobi Applause
    By OKUMA in forum FishyTackle
    Replies: 2
    Last Post: 02-07-2007, 14:12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts